середу, 20 грудня 2017 р.

Туристичний потенціал презентували в Торонто і Нью-Йорку

За ініціативи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, департаменту туризму та курортів - відбулась презентація про туристичні можливості України зокрема про потенціал Тернопільського краю у Нью-Йорку та Торонто.
КП Тернопільської обласної ради "Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр" вперше на світовому рівні презентували туристичний потенціал рідного регіону у складі міністерської делегації.
Під час відкриття заходу від імені голови Тернопільської обласної ради и Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, були передані вітання та презентаційні книги про Тернопілля генеральним консулам України в Нью-Йорку- Денису Семеновичу та в Торонто - Андрію Веселовському.
Кількість зареєстрованих учасників перевищувала сорок чотири експерта в галузі туризму, туризмознавці , туристичні оператори в`їздного та виїздного туризму, журналісти,та туристичні фірми, бізнес асоціації ... Завдяки наявності в області унікальних культурних памяток (Зарваниця, Почаїв), різноманітних форм відпочинку сплавами Дністром, історично - культурними памятками нашої області та природно - рекреаційними ресурсами все це є невідємною складовою туристичної індустрії, а саме: мета подорожей, тривалість, програми перебування в певному населеному пункті, наголошували консули та начальник відділу міжнародних звязків Департамена туризму та курортів України Марина Радова.
Найпопулярнішими туристичними містами згадували Київ,Чернігів, Львів, Тернопіль, Одеса, Припять,Харків,Запоріжжя, Бучач, Збараж, Кременець, Бережани, Чортків та печери й замками, ці регіони є привабливими для іноземних туристів. Хочу зауважити, що формування туристичного продукту є джерелом поповнення місцевих бюджетів, а імідж області має базуватися на комфортному та безпечному перебуванні туристів з цілодобовим доступом до інтернету. Налогоджено співпрацю з найбільшими у світі містами. Були пропозиції щодо активізації співпраці між керівниками туристичної сфери Тернопілля. Велика подяка управлінню туризму Тернопільської обласної державної адміністрації в наданні промоматервалів та відеоролика де присутні насолоджувалися зачарованим краєм! Заповітна мальовнича земля Тернопільщини - це унікальна перлина традицій, обрядів та історії...Програма за змістом виконана досить вміло, атмосфера позитивної аури була заповнена залом туристичного аристократизму.
Володимир Демчишин додав 12 нових світлин — разом з Oleg Mikerin та 4 іншими особами.

Немає коментарів:

Дописати коментар