середу, 20 червня 2018 р.

Марина Порошенко у "Кришталевій"

Біля печери на гостей чекала етнографічна експозиція, підготовлена працівниками відділу культури, туризму і релігії Борщівської райдержадміністрації. Екскурсію печерою проводила екскурсовод Надія Семенюк. Печера Кришталева показала свої красоти Марині Порошенко і змогла здивувати усіх присутніх, коли з глибини печери гості почули класичні мелодії. Чудовим концертом під кам'яним сводом привітали першу леді музиканти ансамблю скрипалів "Гармонія" Борщівської школи мистецтв. Марина Порошенко ознайомилась з історією борщівської вишиванки та з роботами майстрині Ірини Харатін - з колоритними мотанками,
а також отримала авторську ляльку-мотанку від Катерини Бутовської з с. Більче Золоте. Начальниця відділу культури, туризму і релігії Борщівської райдержадміністрації Уляна Пасічник запросила дружину президента на Всеукраїнський фестиваль борщівської вишиванки та на згадку подарувала книгу Людмили та Олексія Покусінських "Борщівська вишиванка".
Діти Радим та Аня також підготували для своєї гості подарунок - альбоми з краєвидами Дністровського каньйону, лист президенту України Петру Олексійовичу Порошенко з запрошенням відвідати сплав Дністром та садженець горіху від Volodymyr Khanas.
Печера Кришталева приймає високу гостю та "Телевітамінки"

Немає коментарів:

Дописати коментар