пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Борис Гора про глобальні ідеї

З'їздив до міста - був чемний, ввічливий, конструктивний, вдягнув свіжі даровані шкарпета, навіть магнітик мені подарували.
Збирались туристи, бізнесмени троха, чиновників троха.
Тут така ідея глобальна - по Дністру, і троха вправо, більше вліво, розвивати Грін-шлях, типу маршрут для відпочиваючих, з різними напрямками активними, локаціями, (курва понавидумують), в печери, замки, і всяке-таке, навіть секс-напрямок пробували обговорити.
Воно і так вже є, просто я не знав як то воно називається, але організатори поїздили по закордонах, надивились там всякого і хочуть тут то всьо до купи зліпити, проінформувати, промаркувати, окультурити, отуалетити, з майстер-клясами. Ну і шоб ще більше місцевих захтіли б отим туризмом зайнятись, бажано офіціозно. То все вважаю шо непогано, але на мені в них надії мало, хіба в ФБ буду постити. Якби хто зацікавився серйозніше тим, то внизу зроблю тим синім більш компетентніших по тому питанню.
Sergiy PidmogylnyyNazar IavorskyiВолодимир ГоронViktor KucherРостислав ЯцківПетро ТєстовStepanenko Olexandr, може ще кого добавте самі вже. Фото понакидав різних аби привабити.
Проектом передбачається активізація місцевих громад та підприємництва Борщівського, Бучацького, Заліщицького, Монастириського і Чортківського районів через ефективне використання можливостей еко- та агротуризму, а також включення туристичних продуктів вищезазначених районів до міжнародної мережі Greenways (Зелені Шляхи).
Зокрема, будемо раді бачити:
• голів об’єднаних територіальних громад, місцевих рад, на території яких є туристично-привабливі об’єкти культурно-історичної спадщини та природи;
• підприємців;
• суб’єктів туристичної діяльності:
• власників готелів, мотелів, закладів харчування,
• власників сільських зелених садиб, баз відпочинку
• представників громадських організацій,
• керівників туристично-інформаційних центрів
• директорів музеїв, національно-природних парків

Немає коментарів:

Дописати коментар