пʼятниця, 24 листопада 2017 р.

Тернопілля на TT Warsaw

Варшава. 25-та Міжнародна туристична ювілейна виставка
TT Warsaw 23-25 listopada 2017.
Сьогодні Тернопілля вперше пожинає плоди активного розвитку туризму! Потенційних туристів цікавить будь-яка дистинація привабливості краю. Саме промоція дає можливість закордонним гостям активізуватися. На найбільших туристичних виставках відбуваються різні зустрічі, перемовини, домовленості, обмін інформацією.

Сьогодні вже маємо домовленість про співпрацю у розвитку туризму від Палестини, принаймі нас запевнив міністр туризму, десять польських туристичних операторів готові приїхати на Тернопілля на наше запрошення, щоб поспілкуватися і домовитися з такими ж місцевими операторами щодо відвідування туристичних атракцій,
також відгукнулася Ісландія і готові нас прийняти в кількості 6 чоловік та показати принади їхнього зимового краю, керівництво туризму Неаполя теж погодилися на днях запросити до себе у гості у кількості 6 чоловік та представити українську культуру у вишиванках, і загалом підписати договір про співпрацю у розвитку туризму, цікаво, що нашим краєм цікавляться туристи Білорусії, Азербайджану, Албанії, Грузії.
На Національному стенді України де організатор виставки MINISTRY OF EKONOMIK DEVELOPMENT AND TRADE OF UKRAINE
були представленні туристичні потенціали Тернопілля, Чернівців, Львова, Івано -Франківська, Трускавця, Одеси та столиці славної України міста Києва.
Комунальне підприємство Тернопільської обласної ради
"Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр" разом з відділом туризму Тернопільської обласної державної адміністрації доповідає, що завдання по представленню туристичних принад Тернопілля виконанно у повному обсязі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар