понеділок, 13 листопада 2017 р.

Тернопілля представлене в Лондоні

 
Комунальне підприємство Тернопільської обласної ради "Тернопільський обласний інформаційно - туристичний краєзнавчий центр" в перше прийняв участь у престижній спеціалізованій міжнародній виставці World Travel Market London, де був представлений туристичний потенціал Тернопілля. Наша область взяла участь у виставці в складі національного стенду України . Разом з представниками Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, керівниками туристичної галузі Києва, Львова, Харкова, Одеси, відвідали семінари, круглі столи, презентації туристичних продуктів де обговорювалися нові технології, та надання якості послуг у туристичній сфері. Провівши ряд перемовин щодо співпраці з представниками туризму Євросоюзу та на запрошення білоруських партнерів, які готові провести захід у форматі круглого столу та співпрацювати з Тернопіллям запросили нас у гості до Мінська.
Під час офіційного відкриття туристичної виставки до українського стенду завітали і представники дипломатії Посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. До речі один із заступників посла уродженець Тернопілля.
Під час зустрічі я передав вітання голови Тернопільської обласної ради Віктора Вікторовича Овчарука і презентаційний подарунок книги про Тернопілля, а також запросив ділових представників бізнесу у нашу область для ознайомлення та для залучення додотковоих інвестицій і нового партнерства.

Немає коментарів:

Дописати коментар